鹿児島大学大学院 農林水産学研究科

Graduate School of Agriculture, Forestry and Fisheries, Kagoshima University

sitemap links
Japanese

Recruiting some foreign students for Graduate school of Agriculture, Forestry and Fisheries ( Japanese Government Scholarship Program 2023 for some students from Southeast Asia )

2022.11.09 09:13:35 Admissions
we would like to recruit some foreign students for next FY2023 and also to provide some students in Southeast Asia with international scholarship program.