アドミッションポリシー

 人が豊かに健全に生活するため、動植物・微生物の構成成分とその機能、食品の栄養・機能・製造、農産物の生産・保存・利用、土壌とその機能などに関する分野で活躍できる人材を養成します。そのため、次のような学生を求めています。

1)生命現象の解明・応用やバイオテクノロジー等の新技術に興味をもつ人

2)食料・食の安全、機能解明、さらに応用に関心のある人

3)発酵飲料とその文化及び醸造微生物に興味をもつ人

4)化学と生物学の十分な基礎知識を持ち、さらに応用力を養いたい人

5)物事に自発的、積極的に取り組む人

 

 Our overarching aim is to provide a bountiful and healthier living environment. To that end, our education ill provide human resources with a working knowledge in the makeup of animals, plants and microorganisms; nutritional characteristics, functions, production and preservation of foods, as well as soils and their functions. We seek candidates who are:

  1. Interested in basic/applied science of life phenomena and emerging biotechnologies.
  2. Interested in food safety and basic/applied science of foods.
  3. Interested in the fermentation science of beverages and microorganisms of alcoholic-beverage-brewing.
  4. Completed the basic study in chemistry and biology, and wish to further practice.
  5. Self-motivated and proactive.

研究の最新記事

投稿アイテム

お問い合わせ

リンク